lunes, 12 de abril de 2010

Brevet 300 Km

El pasado sábado participé en el Brevet de 300 Km. El recorrido era el mismo que el año anterior. Perfil sin grandes dificultades,perfecto para poder rodar acoplado durante muchas horas.
Me ha servido para probar la alimentación y ritmos de carrera. Cómo llegue muy justo de fuerzas tendré que pulir estos aspectos de cara a la competición.

2 comentarios:

Jan dijo...

Ahir encara parlaven a la televisió i a la radio sobre la gran gesta dels jugadors del Barça per haver hagut de desplaçar-se en autocar 1.000 Km i després jugar...Sóc una inculta en el tema futbolístic, pel que no m'extendré més sobre això. Però no podia deixar de pensar en el Campionat d'Austria on vas participar l'any passat i d'altres (doble Ironman), el d'Alemanya ( triple Ironman), etc, on et curres 1.800 Km en cotxe, sense xofer, és clar, per l'endemà comançar a competir unes distàncies astronòmiques que signifiquen un esforç continuat de dos o tres dies sense descans, per després, l'endemà tornar cap a acasa , uns 1.800 Km més (sense xofer), arribar a casa i començar a treballar al taller.

En fi, és llàstima que no hi hagi temps per informar de res més...

Carlos Ochoa dijo...

Y que me dices de los alcaldes que se suben el sueldo sin ningún tipo de pudor, para luego decir que no hay partidas para el deporte.Para mi, mucho más grave.